Welkom bij

Restaurant

Fook Sing

Catering

Geeft u een feest en heeft u absoluut geen zin om te koken? Geen probleem, wij hebben namelijk ook een catering service, voor groepen vanaf 25, of het nou hapjes zijn voor uw borrel of een uitgebreid diner voor uw bruiloft. Wij hebben al jarenlang ervaring en zullen samen met uw wensen een op maat gemaakt menu voor u samenstellen en zullen elke gast van jullie evenement verrassen.

Mail ons voor meer informatie of kom gewoon een keer langs bij Fook Sing.

Email: tijgerlee1@hotmail.com

Over ons

Al 22 jaar lang maken wij deel uit van de Amsterdam-Oost gemeenschap. Al sinds januari de 1ste, 1991 zijn wij de gelukkige en trotse eigenaar van het Fook-Sing restaurant. Ik, Chefkok Lee, zwaai de scepter in de keuken, en beman de wok. Ik draag de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde, voortreffelijke maaltijd. Mama Lee is onze altijd blije, babbelachtige, nieuwsgierige gastvrouw. Zij staat altijd klaar voor onze gasten, om ze te verwelkomen en om te zorgen dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat.

In ons restaurant hebben we het altijd al belangrijk gevonden om onze culturele erfgoed en traditie in ons eten te implementeren. Sinds wij oorspronkelijk uit de Canton regio van China komen, vinden wij het van groot belang dat de liefde voor koken van onze voorvaders in onze gerechten terug zijn te zien. Wanneer we ons eten serveren zijn er twee dingen die wij van cruciaal belang vinden; eten en koken van hoog kwaliteit, en verse producten, en een snufje creativiteit niettemin.

In de Chinese traditie hebben we een gezegde die luid; “民以食為天”. Letterlijk vertaalt dit tot: “De mens ziet eten als iets hemels”. In de keuken aanvaren we dit en laten het weergeven in onze culinaire kunst. Met deze gedachten, en het geloof dat we eten altijd als kunst kunnen aanvaren, en als een manier om honger te stillen. Dit gecombineerd met mijn passie voor de (Chinese) keuken heeft mij geleid tot het besluit om Fook-Sing te openen.

Contact

Donderdag t/m Maandag 16:00 - 20:00